Het oud Engelse woord is well-being een tijd van geestelijk welbevinden; goed voelen. Wellness is goed voor de mens, het is een ultieme vorm van ontstressen en een preventief optreden tegen allerlei ziektes in deze hectische, stressvolle maatschappij. 
Wij bieden u:
Exclusieve kleinschaligheid; 2 tot 8 personen (mogelijkheid voor groepen van meer dan 8 personen in overleg).
Persoonlijke begeleiding en aandacht.
Een ‘Beth-shaloom’ wat betekent; een huis van rust en vrede. Waar u meer dan een gast bent en zicht thuis mag voelen.
U kunt zich bij ons heerlijk ontspannen, laten verwennen en genieten in een gezellige, knusse en gemoedelijke sfeer met een hapje en een drankje.
Even van jezelf zijn en alle stress laten varen. Om dan met een fijn, voldaan en schoon gevoel weer huiswaarts te keren.
(Badkleding is prima, evt. wegwerpslips (voor hem en haar) , kilten (voor hem en haar), luxe badjassen, badhanddoeken, badslippers zijn tot uw beschikking).
entree
Zoekt u een moment van rust en ontspanning in een tijd van groeiende prestatiedruk? Wilt u samen met vrienden en vriendinnen een heerlijk verwendag/deel? Wilt u ultiem genieten van een leuk en gezellig vrijgezellenfeestje? Zoekt u samen met collega’s een heerlijk relaxed verwenuitje? Of wilt u als echtpaar met of zonder vrienden u eens lekker laten verwennen….?

Dan biedt Wellness Instituut Lucia u deze mogelijkheid in de vorm van aantrekkelijke arrangementen en behandelingen.